ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠOΥΣ:

Με εταιρία courier:

Στην περίπτωση που το συνολικό ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι μικρότερο των 10 κιλών, η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με την SPEEDEX.
Εάν ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας θεωρείται δυσπρόσιτος προορισμός από τις παραπάνω εταιρίες courier τότε η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ ή με μεταφορική.

Με μεταφορική εταιρία:

Στην περίπτωση που το συνολικό ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας ειναι μεγαλύτερο των 10 κιλών ή ο τελικός προορισμός θεωρείται δυσπρόσιτος από τις εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε, τότε η παραγγελία σας αποστέλλεται με μεταφορική εταιρία.

Χρόνος παράδοσης

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο στην Έδρα μας, σας το παραδίδουμε εντός μίας εργάσιμης ημέρας.
Εάν είναι Διαθέσιμο στις Αποθήκες της Αντιπροσωπείας σας το παραδίδουμε εντός 2 με 4 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος αποστολής παραγγελιών

Εφόσον το κόστος της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο από 100,00€ δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής εκτός και αν πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα πχ. ηλεκτροκίνητα κρεβάτια, μεγάλα – ογκώδη δέματα, όπου το κόστος αποστολής καθορίζεται έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση. Στην περίπτωση κατά την οποία παραγγελία στην οποία δεν έχουν χρεωθεί μεταφορικά δεν παραληφθεί με υπαιτιότητα του αγοραστή, το κόστος των μεταφορικών δύναται να χρεωθεί εκ των υστέρων. Στην περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας σας είναι μικρότερο από 100,00€ το κόστος αποστολής των παραγγελιών ανέρχεται στα 3 ευρώ για χερσαίους προορισμούς και στα 5 ευρώ για νησιωτικούς προορισμούς.